Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Kaldi koffie en thee /

Kaldi koffie en thee

Kaldi koffie en thee is een franchise organisatie en bestaat al meer als 10 jaar. Naast de winkelformule van Kaldi koffie en thee bestaat sinds een paar jaar ook het Kaldi Mobiel concept. Kaldi koffie en thee verzorgt vanuit een Kaldi Mobiel koffie op evenementen. Hierdoor genieten niet alleen de mensen thuis, maar ook de bezoekers van beurzen, festivals, braderieen en vele anderen van de producten van Kaldi koffie en thee. Op de website van Kaldi koffie en thee vindt u informatie over de winkels, het inhuren van een Kaldi Mobiel voor uw eigen evenement of als u overweegt voor u zelf te beginnen: ook hierover vindt u de eerste informatie op de site. U komt Kaldi koffie en thee steeds vaker tegen, in de winkelstraten, maar ook op diverse evenementen met de Kaldi Mobiel. Mensen waarderen steeds meer goede koffie en thee en als liefhebber kom je al snel bij Kaldi terecht. Standaard zijn bijvoorbeeld de speciale koffiesoorten Kopi Luwak, ookwel kattenpoepkoffie en de duurste koffie ter wereld, Jamaica Blue Mountain en Hawaii Kona te verkrijgen. Er is ook een speciale groene lijn met het Rainforest Alliance keurmerk, ook vanuit de kaldi Mobiels wordt deze koffie geschonken. (H)eerlijke koffie prima geschikt voor espresso, lungo of cappuccino. De losse en verpakte theelijn van Kaldi wordt zorgvuldig samengesteld uit de best verkrijgbare thee. Proef en overtuig uzelf!

Kaldi koffie en thee en hun Kaldi Mobiels

De mobiele koffiebars van Kaldi koffie en thee kom je steeds vaker tegen in het dagelijkse straatbeeld. We zijn voor diverse regio's nog op zoek naar nieuwe franchisenemers. Informatie aanvragen kun je doen via de website.

Franchisenemer worden bij Kaldi Mobiel

Relevante woorden: kaldi mobiel, kaldi espressobar, kaldi franchise

Relevante woorden: kaldi, kaldi koffie en thee, kaldi winkels, kaldi koffie, kaldi thee, kaldi mobiel

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Kaldi koffie en thee verzorgt koffie op evenementen met hun Kaldi Mobiels. Goed opgeleide barista's die een lekkere kop koffie zetten.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links