Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie Mobiel /

Koffie Mobiel

Met onze Koffie Mobiel kunnen wij uw gasten voorzien van een goede kop koffie en/of thee. Onze Koffie Mobiel is overal inzetbaar. Koffie op evenementen, koffie op beurzen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen de koffie op locatie met onze Koffie Mobiel. De Kaldi Koffie Mobiel kan zelfstandig werken op aggregaten of op gewone krachtstroom. Hierdoor is de Koffie Mobiel flexibel inzetbaar. De Koffie Mobiel is een echte eyecatcher. De omgebouwde Italiaanse driewieler is een aanwinst voor elk evenement, groot of klein. Op dit moment rijden er meerdere Koffie Mobiels in Nederland. Hierdoor kunnen wij de koffie catering verzorgen op grotere evenementen en festivals. Laat uw gasten genieten en huur een Koffie Mobiel. Uw gasten zullen het inzetten van een professional voor de koffie en thee catering waarderen. U laat daarmee zien dat u kwaliteit waardeert en aandacht heeft voor uw gasten. Geschikt voor alle soorten evenementen, groot en klein. Zoals koffie op festivals, koffie op beurzen en koffie en thee catering op tuinfeestjes.

Koffie Mobiel op uw evenement

Een Kaldi Koffie Mobiel inhuren voor evenement laat zien dat u kwaliteit waardeert. Verwen uw gasten en/of klanten met een goede kop koffie of thee uit onze mobiele espressobar.

Koffie Mobiel inhuren op evenementen

Relevante woorden: koffie mobiel, mobiele barista, mobiele espressobar

Relevante woorden: mobiele espressobar, koffie mobiel, koffie mobiel inhuren, kaldi mobiel, mobiele koffiebar, mobiele koffiebar inhuren

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Met onze Koffie Mobiel schenken wij koffie op evenementen, beurzen, braderie├źn en buurtfeesten.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links