Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie op locatie /

  3. koffie bij sportactiviteiten /

koffie bij sportactiviteiten

Koffie bij sportactiviteiten kan verzorgd worden door Kaldi Mobiel. Een groot voetbaltoernooi, een tennisevenement een meerdaags hockeytoernooi, een concours hippique, allemaal sportevenementen waar de koffie en thee catering prima door Kaldi Mobiel geregeld kan worden. Wij hebben ervaring met het zetten van koffie bij sportactiviteiten. Voordeel van een Kaldi Mobiel is dat hij op elke locatie ingezet kan worden, hij is echt Mobiel. Door een Kaldi Mobiel de koffie bij sportactiviteiten te laten verzorgen heeft u een leuke eyecatcher voor het evenement en u verwent de gasten ook nog eens met een goede kop koffie en thee. Vaak is de koffie in sportkantines niet je van het, dus door Kaldi Mobiel de koffie bij sportactiviteiten te laten verzorgen onderscheid u zich van de rest. Kaldi Mobiel schenkt verder ook koffie op evenementen zoals festivals, bedrijfsopeningen, beurzen etc.

Kaldi Mobiel bedient AFAS Tennis Classics

Van 6 tot 9 oktober jongstleden vond de 10e editie van de AFAS Tennis Classics 2011 plaats, in het Omnisport complex te Apeldoorn. Een grootschalig tennistoernooi met grote internationale namen uit het verleden. Dat tennis dorstig maakt is duidelijk: Kaldi Mobiel schonk maar liefst 3.500 kopjes koffie en 400 koppen thee.

Het evenement mag met recht een succes worden genoemd. Zo had de organisatie grote namen als Ivan Lendl, Stefan Edberg en Henri Leconte bereid weten te vinden om aan het toernooi deel te nemen. Daarnaast waren ook Nederlanders als Krajicek en Haarhuis van de partij (de laatste werd zelfs winnaar van het toernooi). Tennisgoochelaar Bahrami nam deel aan vermakelijke demo wedstrijden. Ook de opkomst van publiek was hoog: duizenden mensen bezochten per dag de AFAS Tennis Classics om mooie herinneringen op te halen.

Een reden te meer voor Kaldi om deel te nemen aan dit mooie initiatief. Aanwezig met mobiele units veroorzaakten de barista’s (de koks onder de koffiezetters) lange wachtrijen door perfecte kopjes koffie en thee te serveren. Zoveel is duidelijk: de AFAS Tennis Classics waren wederom een groot succes: voor zowel het oog als de smaakpapillen. 

 

Inhuren Kaldi Mobiel

Relevante woorden: tennis, AFAS, koffie tennis

Relevante woorden: koffie voetbal, koffie tennis, koffie sportevenement, koffie hockey, koffie toernooi, koffie sport

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Kaldi Events verzorgt koffie bij sportactiviteiten, maar ook koffie op evenementen zoals festivals, bedrijfsopeningen en beurzen.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links