Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie op locatie /

  3. Koffie op bruiloften /

Koffie op bruiloften

De koffie op bruiloften wordt vaak verzorgd door de locatie waar het huwelijksfeest gehouden wordt. Een leuker alternatief voor een kopje koffie op bruiloften is dit te laten verzorgen door Kaldi Mobiel. Vanuit onze mobiele koffiebars schenken wij een vers kopje koffie op bruiloften. De gasten worden verwend met de lekkerste koffiespecialiteiten, alles klaargemaakt door gecertificeerde barista's. Cappuccino's, espresso's of een "gewoon" kopje koffie, ookwel lungo genoemd, worden gemaakt door onze barista's. Elke barista staat met veel enthousiasme achter zijn of haar koffie mobiel. De passie proef je terug in het eindproduct. De smaakpapillen van uw gasten zullen niet weten wat ze meemaken zodra ze van dat zwarte goud proeven. Naast een goede kop koffie op bruiloften speelt ook de uitstraling een rol. De Kaldi Mobiel heeft een mooie en luxe uitstraling en is een echte eyecatcher. Een mooi begin van uw bruiloftsreceptie als gasten binnenkomen, u feliciteren en vervolgens bij zo'n Kaldi Mobiel een kopje koffie halen. Iets lekkers bij de koffie of bv bekers met uw afbeelding er op, er zijn vele mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden via onze website "Koffie op evenementen".

Relevante woorden: koffie bruiloft, koffie bruiloftsreceptie, bruiloftsgasten koffie, koffietafel op bruiloft, koffie huwelijk, koffie receptie

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Koffie op evenementen verzorgt ook koffie op bruiloften. De bruiloftsgasten worden verwend met de heerlijkste vers gezette koffiespecialiteiten.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links