Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie op locatie /

  3. Koffie op een nieuwjaarsborrel /

Koffie op een nieuwjaarsborrel

Koffie op een nieuwjaarsborrel, dat klinkt eigenlijk niet. Je denkt aan bier, wijn en bitterballen. Tegenwoordig mag ook goede koffie op een nieuwjaarsborrel niet meer ontbreken. Door het schenken van goede koffie op een nieuwjaarsborrel laat je zien aan je gasten/klanten, relaties dat je aan alles denkt en kwaliteit weet te waarderen. Je kunt beginnen en eindigen met het schenken van goede koffie op een nieuwjaarsborrel. Alles er tussen in is eigenlijk niet belangrijk meer. Het begin en de afsluiting moet perfect zijn. Kaldi Mobiel schenkt koffie op evenementen als bijvoorbeeld nieuwjaarsborrels. Vanuit de Mobiele koffiebar, die maar een paar vierkante meter in beslag neemt, wordt een prima kop koffie en of thee geschonken. De complete koffie en thee catering kan worden verzorgd, niet alleen voor nieuwjaarsborrels, maar ook voor bijvoorbeeld beurzen, festivals, bedrijfsopeningen. Informeer naar de mogelijkheden voor het inhuren van een Kaldi Mobiel via de website van Kaldi Events: www.kaldievents.nl .

Relevante woorden: barista op nieuwjaarsborrel, mobiele koffiebar op nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsbijeenkomst, koffie op nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsborrel

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Kaldi Mobiel schenkt koffie op evenementen, zoals bijvoorbeeld koffie op een nieuwjaarsborrel. Niet alleen het bier en de bitterballen worden gewaardeerd.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links