Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie op locatie /

  3. koffie op recepties /

koffie op recepties

De koffie op recepties wordt vaak verzorgd door de cateraar of het bedrijf waar de receptie is. Kaldi Mobiel verzorgd ook koffie op recepties. Door de Kaldi Mobiel de koffie op recepties te laten verzorgen zorgt u voor uw gasten en geeft u aan uw gasten aan dat u kwaliteit kunt waarderen. Naast koffie op recepties verzorgt Kaldi Mobiel ook koffie op evenementen zoals personeelsfeesten, beurzen en meer. De Kaldi Mobiel is een echte eyecatcher, trekt de aandacht op uw receptie en verwent uw gasten ook nog eens met een versgezette kop koffie of een kop thee van uitstekende kwaliteit. Kaldi gebruikt koffie met het Rainforest Alliance keurmerk. De Kaldi Rainforest Azteca is een donker gebrande koffie, uitstekend geschikt voor espresso en cappuccino. De ideale koffie op recepties. Zie het ook als een toevoeging op de bestaande catering. Natuurlijk kunt u gebruik maken van de koffie die de locatie schenkt, maar koffie of thee vanuit een Kaldi Mobiel heeft net even dat extra's voor een geslaagde receptie.

Relevante woorden: koffie op een receptie, koffie en thee op een receptie, barista op receptie, koffie op een begrafenis, koffie op een bruiloft receptie, mobiele koffiebar op een receptie

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Een barista met een Kaldi Mobiel verzorgt de koffie op recepties. Goede koffie op evenementen wordt gewaardeerd door alle gasten.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links