Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Koffie op locatie /

  3. Mobiele koffiebar op een kerstmarkt /

Mobiele koffiebar op een kerstmarkt

Een mobiele koffiebar op een kerstmarkt is vaak een welkome aanvulling op de catering. Gluhwein is het eerste waar je aan denkt qua drankjes, maar een verse kop koffie uit een mobiele koffiebar op een kerstmarkt is ook niet te versmaden. Tussen de kerstkraampjes met allerhande producten valt een mobiele koffiebar op een kerstmarkt zeker niet uit de toon. Naast een warme kop koffie of thee wordt ook warme chocolademelk geschonken, natuurlijk met een lekkere dot slagroom als u dat wenst. Er zijn steeds meer kerstmarkten in Nederland en wat is er nou leuker om in de kerststemming te komen dan het bezoeken van een kerstmarkt. Met de Kaldi Mobiel zijn we een graag geziene gast op kerstfairs. De Kaldi Mobiel heeft een geweldige uitstraling en kan uw kerstmarkt net even dat beetje extra's geven om het bezoekers naar de zin te maken. Vul ons contactformulier in als u een plekje over hebt op uw kerstmarkt voor een mobiele koffiebar of bel ons direct op 038-4669338. Wij vullen de plek graag in en met 9 mobiele koffiebars in het land is er altijd wel een beschikbaar.

Kaldi koffie op Spirit of Winter

De Kaldi Mobiele koffiebar stond afgelopen editie op de Spirit of Winter, een van de grootste kerstmarkten van het Land. De Spirit of Winter vind plaats bij Paleis het Loo, traditioneel in November. De Spirit of Winter is een sfeervol evenement met Koninklijke allure. Een van de leukste evenementen in het land om in de kerststemming te komen. De mobiele koffiebar werd drukbezocht zoals te zien is op de bijbehorende afbeelding. De kopjes koffie, thee en warme chocolademelk gingen als warme broodjes. Daarbij werd vaak een stuk amandelstaaf of gevuld speculaas geserveerd. De bezoekers warmden zich op bij de mobiele koffiebar van Kaldi en na even gezeten te hebben op het verwarmde terras vervolgden ze hun weg weer tussen de aantrekkelijke kraampjes.

Mobiele koffiebar op een kerstmarkt reserveren?

Relevante woorden: Spirit of winter, kerstmarkt koffie, koffie het loo

Relevante woorden: koffie kerstmarkt, koffie kerstfair, koffie kerstman, koffie gluhwein, spirit of winter koffie

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
De koffie op evenementen wordt steeds belangrijker, vandaar ook dat bijvoorbeeld een mobiele koffiebar op een kerstmarkt helemaal geen gekke gedachte is.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links