Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Mobiele koffiebar inhuren /

Mobiele koffiebar inhuren

Een Mobiele koffiebar inhuren? Bezoek dan de website van Kaldi Events. Een Mobiele koffiebar inhuren is een goede eerste stap naar een succesvol evenement. Het eerste contact met de klant of gast is vaak via een kopje koffie of thee. En waarom zou u dan niet een professionele Mobiele koffiebar inhuren. Een getrainde barista verwent uw gasten met een goede kop koffie of thee. Een Mobiele koffiebar inhuren kan voor bijvoorbeeld beurzen, braderieen, festivals, bedrijfsopeningen bedenk het maar. Op ieder evenement kan een klant of gast een goede kop koffie en thee waarderen. In Nederland rijden er meerdere Kaldi Mobiels rond, of het nu een evenement is voor 50 of 500 personen, Kaldi kan elk aantal personen aan. Kaldi Mobiel heeft inmiddels al de nodige evenementen achter zijn naam staan, Bevrijdingsfestivals, Nijmeegse 4 daagse, AFAS Tennis Classics en vele lokale evenementen. Velen gingen u in alle tevredenheid voor, u kunt via de site informeren naar de mogelijkheden voor het inhuren van een mobiele koffiebar.

Mobiele koffiebar overal inzetbaar

De mobiele koffiebar van Kaldi is overal inzetbaar. Via de website kunt u informatie opvragen over het inhuren van een kaldi Mobiel. Een totaalconcept voor koffie en thee catering op een paar vierkante meter.

Mobiele koffiebar inhuren voor diverse evenementen

Relevante woorden: barista inhuren, mobiele koffiebar inhuren, koffiemobiel inhuren

Relevante woorden: koffiemobiel, koffiebar, Mobiele koffiebar inhuren, koffie inhuren, barista inhuren, koffie op wielen

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.
Een Mobiele koffiebar inhuren doet u via Kaldi Events. Kaldi is uw ideale partner voor koffie op evenementen.
Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links