Koffie op evenementen

  1. Koffie op evenementen /

  2. Snel, sneller, snelst! /

Snel, sneller, snelst!

Je kent het wel; er komt weer zo'n drukke periode aan waarin de omzet van jouw winkel zo maar met dertig tot zeventig procent kan stijgen. Een touchscreen kassa helpt dan om de doorstroom van klanten te optimaliseren door een vlot betaalproces te hanteren. De gebruiksvriendelijkheid van de kassa geeft je personeel de mogelijkheid om veel sneller en efficiënter te werken. Maar buiten de gebruiksvriendelijkheid om geeft een touchscreen kassa ook een frisse en professionele look aan de kassa-omgeving die de klanten zullen waarderen.

 

Meer doen in minder tijd, wie wil dat nou niet?

Touchscreen kassa = totaaloplossing! Kort en krachtig maar in essentie komt het daar wel op neer. Bij veel systemen is het mogelijk om verschillende programma's aan de software van de kassa te koppelen. De systemen zijn hierdoor geschikt voor alle branches van detailhandel tot horeca. In de detailhandel kan je, bijvoorbeeld, door gebruik van de touchscreen kassa het mogelijk maken om in één oogopslag te zien welke producten of merken er goed verkopen en welke je misschien beter uit de schappen kan halen. Maar ook de waarde voor de horeca is substantieel. Hier kan je letterlijk spreken van ‘een kassa die geld oplevert’. Door bestellingen via het kassasysteem te laten lopen voorkom je dat er misverstanden ontstaan over de afrekening. Het systeem geeft makkelijk aan wat aan welke tafel is besteld en of de rekening is voldaan. Het ‘vergeten’ af te reken van een bestelling behoort hiermee tot het verleden. Wil je jezelf ook nog de nodige tijd besparen? Dan is het de moeite waard om na te denken om het kassasysteem rechtstreeks aan een boekhoudprogramma te koppelen. Alles wat er in jouw winkel gebeurt wordt dan automatisch verwerkt om zo de administratie en natuurlijk je voorraadbeheer correct en up to date te houden.

 

Een aardige bijkomstigheid van de touchscreen kassa

Dat er een scala aan software opties is is inmiddels wel duidelijk. Maar ook de hardware is uit te breiden. Voor de hand liggend zijn natuurlijk de kassalader, de barcodescanner en de pinautomaat. Denk even terug aan de ‘frisse look’ dit leidt vaak tot een positieve winkelbeleving bij de klant. Een mooie uitbreiding is dan ook klantendisplay. Niet alleen de aangekochte producten worden duidelijk aan de klant getoond maar ook het totaalbedrag dat afgerekend moet worden. Daarnaast biedt de display de mogelijkheid om bijvoorbeeld aankomende acties te tonen of producten te tonen die je extra onder de aandacht van de klant wilt brengen. De touchscreen kassa kan jou veel werk uit handen nemen, tijd die je weer kan investeren in het ondernemen.

Contact Kaldi - Koffie op evenementen

Kaldi - Koffie op evenementen
Popovstraat 70
8013 RK Zwolle
T. 038 466 9338
E.

Koffie op evenementen sitemap - Koffie op evenementen links